рекомендована
температура
смаження - 175°C
Купити
Універсальна оля для смаження Bunge Pro Cuisine F1
Універсальна оля для смаження Bunge Pro Cuisine F1
Універсальна оля для смаження Bunge Pro Cuisine F1
Універсальна оля для смаження Bunge Pro Cuisine F1
Універсальна оля для смаження Bunge Pro Cuisine F1
рекомендована
температура
смаження - 175°C
Купити
Професійна фритюрна олія Bunge Pro Cuisine F5
Професійна фритюрна олія Bunge Pro Cuisine F5
Професійна фритюрна олія Bunge Pro Cuisine F5
Професійна фритюрна олія Bunge Pro Cuisine F5
Професійна фритюрна олія Bunge Pro Cuisine F5
Професійна фритюрна олія Bunge Pro Cuisine F5
Професійна фритюрна олія Bunge Pro Cuisine F5
рекомендована
температура
смаження - 175°C
Купити
Високоолеїнова олія для смаження та фритюру Bunge Pro Cuisine F10
Високоолеїнова олія для смаження та фритюру Bunge Pro Cuisine F10
Високоолеїнова олія для смаження та фритюру Bunge Pro Cuisine F10
Високоолеїнова олія для смаження та фритюру Bunge Pro Cuisine F10
Високоолеїнова олія для смаження та фритюру Bunge Pro Cuisine F10
Високоолеїнова олія для смаження та фритюру Bunge Pro Cuisine F10
Поширені запитання

Що таке високоолеїнова соняшникова олія?

Високоолеїновою соняшниковою олією є олія соняшнику з вмістом омега-9-ненасиченої жирної олеїнової кислоти понад 75%

Що таке піногасник Е900?

Принцип роботи антиспінюючого агента Е900 можна порівняти із симетиконом. Симетикон – вітрогонний засіб (наприклад, ТМ «Еспумізан» або «Боботік»), широко застосовується в медицині при метеоризмі, тобто накопиченні газів у шлунково-кишковому тракті. Антиспінюючий агент утворює на межі поділу рідкої та газової фази нерозчинну в рідини непроникну плівку, тим самим підвищуючи поверхневий натяг і запобігаючи утворенню бульбашок газу, тобто піни.

Хто розробляв формули даних продуктів?

Формули продукту розроблені європейськими колегами з R&D-лабораторії в Угорщині за участю досвідчених шеф-кухарів.

Чим Bunge Pro відрізняється від звичайної соняшникової олії?

Спеціально розробленою формулою, яка містить оптимальні співвідношення соняшникової олії/високоолеїнової соняшникової олії і піногасника, що дозволяє значно знижувати швидкість окислення в процесі смаження.

Купить

Продовжуючи переглядати цей сайт , ви погоджуєтеся з нашим використанням
кукі у відповідності з нашою Політикою захисту даних

ОК