Новий секрет шеф-кухарів: олія «Bunge Pro. Formula For Frying №1» в таборі Chef’sCamp в Одесі

Купити

Новий секрет шеф-кухарів: олія «Bunge Pro. Formula For Frying №1» в таборі Chef’sCamp в Одесі

Новий секрет шеф-кухарів: олія «Bunge Pro. Formula For Frying №1» в таборі Chef’sCamp в Одесі Олія «Bunge Pro. Formula For Frying №1» стала однією з новинок, що вразили шеф-кухарів на форумі Chef’sCamp, який відбувся в Одесі 23-25 травня. Професіонали ресторанного бізнесу оцінили переваги нового продукту, що дозволяє значно підвищити ефективність смаження.
Новий секрет шеф-кухарів: олія «Bunge Pro. Formula For Frying №1» в таборі Chef’sCamp в Одесі

Вимоги професійних кухарів до продуктів на кухні не просто вищі, вони враховують невідомі аматорам чинники. Так, фахівцям відомо, що процеси смаження на сковороді і у фритюрі відрізняються в плані впливу на олію. Принципова різниця полягає в різній площі окислення олії: при обсмажуванні на сковороді вона набагато більша, ніж при використанні фритюру – 4,3 см2/г і 0,14 см2/г відповідно. Фактично, це означає що окислення олії на сковороді відбувається набагато швидше. Тут також варто враховувати, що в стандартному баку використовується близько 4-5 літрів олії, які необхідно фільтрувати і змінювати. Саме тому шеф-кухарям так важлива тривалість використання олії без зниження показників її якості – адже це впливає на смакові характеристики і собівартість готових страв.

 

Ще один важливий фактор – відповідність продукту міжнародним стандартам. У зв’язку з інтеграцією в Європу, для України стають все актуальнішими стандарти ЄС, які також застосовуються до категорії олій. Справа в тому, що життєвий цикл олії визначається наявністю в ній загальних полярних сполук, які зазвичай позначаються абревіатурою TPC (Total Polar Components). Високий рівень вмісту цих речовин (від 24-25%) вказує на падіння якості олії і завершальний етап його життєвого циклу. Для того, щоб використовувалося тільки придатну для обсмажування олію, практично у всіх країнах ЄС діє обмеження змісту TPC. За цим показником «Bunge Pro. Formula For Frying №1 », з можливістю використання протягом 10-11 днів, значно обходить, наприклад, пальмову олію, термін служби якої не перевищує 4-5 днів, або звичайну соняшникову олію, термін служби якої становить близько 7-8 днів.

Ефективність олії для процесів смаження (особливо пов’язаних з активним використанням фритюру) – один з ключових показників в ресторанному бізнесі. Зважений підхід до цього питання дозволяє як підвищити якість страв, так і значно зменшити витрати ресторану. Критеріям професіоналів відповідає олія «Bunge Pro. Formula For Frying №1». Формула продукту спеціально розроблена для тривалого і багаторазового використання на ресторанних кухнях. При цьому олія спеціально створена для смаження і фритюру: вона не піниться, більш стійка до окислення і максимально економічна. Так, дослідження, проведені виробником, показали, що на Bunge Pro можна смажити без втрати якості готової страви до 2,5 разів довше в порівнянні зі звичайною соняшниковою олією.

«« Bunge Pro. Formula For Frying №1» – це європейське рішення від глобального експерта у виробництві жирів як для звичайних, так і для професійних споживачів. У складі продукту лише 100% соняшникова олія і харчовий антиоксидант. Олія для смаження «Bunge Pro. Formula For Frying №1» – це більш здоровий, смачний і практичний вибір (оскільки соняшникова олія не твердне при кімнатній температурі на відміну від фритюрних жирів, що містять пальмову олію), – коментує Марія Соломонова, менеджер з якості компанії Bunge Ukraine і сертифікований дегустатор соняшникової і оливкової олії. – Крім того, вибір такого продукту вигідний в довгостроковій перспективі, тому що він відповідає всім європейським нормам, які незабаром можуть стати обов’язковими і в Україні».

Рецептури Bunge Pro розробляються за підтримки американського інституту The Oil Experts і Європейського центру інновацій, а сам виробник є постачальником професійних продуктів для таких міжнародних мереж, як KFC, PIZZA HUT, TACO BELL та інших. В рамках презентації на Chef’sCamp шеф-кухарі мали змогу не лише детально дізнатися про продукт, а й протестувати його у справі – саме ця олія стала основною на проведених протягом заходу змаганнях і майстер-класах. В результаті професіонали переконалися, що Bunge Pro – це економічне і ефективне рішення для ресторанної кухні.

Купить

Продовжуючи переглядати цей сайт , ви погоджуєтеся з нашим використанням
кукі у відповідності з нашою Політикою захисту даних

ОК