OIL DO‘S

ДОТРИМУЙТЕСЬ:
  • Обирайте обладнання, що відповідає об’ємам їжі, яку ви готуєте
  • Відрегулюйте температуру на термостаті та щодня перевіряйте температуру олії за допомогою термометра
  • Смажте за якомога нижчої температури, та поступово знижуйте температуру до мінімуму перед вимкненням обладнання
  • Вимкніть обладнання та накрийте його лише після того, як температура олії опуститься до кімнатної температури
  • Обирайте олію, яка підходить для вашої страви
  • Обсушіть вологі продукти та обтрусіть зайву паніровку перед смаженням
  • Ретельно проціджуйте олію щонайменше раз на день та підтримуйте іі необхідний рівень
  • Ретельно мийте та ополіскуйте посуд та обладнання, коли змінюєте олію
  • Очищуйте поверхню для смаження без використання щіток чи засобів з абразивними часточками
  • Зберігайте олію за кімнатної температури
  • Дотримуйтеся чистоти систем вихлопу та вентиляції
  • Не забувайте про захисне обладнання –  гаряча олія може бути небезпечною

OIL DO‘S

УНИКАЙТЕ:
  • Неуважного помішування, переливання олії та потрапляння в олію сторонніх рідин
  • Використання солі та спецій поруч або над обладнанням для смаження
  • Нагромадження ємностей для смаження над обладнанням та перевантаження їх продуктами
  • Контакту поверхні для смаження із міддю чи сплавами, що можуть містити мідь
  • Перегрівання та дряпання поверхні для смаження щітками чи грубими ганчірками
  • Використання іржавого чи старого обладнання
  • Вливання чи виливання олії на надмірній відстані від ємності, це може призвести до окислення
  • Надмірного розморожування напівфабрикатів перед смаженням
  • Смаження за температури понад 175 градусів за Цельсієм

Продовжуючи переглядати цей сайт , ви погоджуєтеся з нашим використанням
кукі у відповідності з нашою Політикою захисту даних

ОК